Werkboek Mindset (basisonderwijs)

 

Is je kind ongemotiveerd voor school en leren? Gaat hij (of zij) uitdagingen het liefst uit de weg? Geeft hij snel op bij tegenslagen, fouten of onvoldoendes? Voelt hij zich dom wanneer hij hard moet werken om iets onder de knie te krijgen? Kan hij niet tegen kritiek en wil hij graag de beste zijn? Dat wordt hij waarschijnlijk belemmerd door een vaste mindset.

Help kinderen een passie voor leren ontwikkelen door middel van het WERKBOEK MINDSET van Het TalentenLab!

Ga met je kind of leerling aan de slag met het WERKBOEK MINDSET. Het werkboek bestaat uit 7 lessen van circa 45 minuten en is geschikt voor basisschoolkinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar.

Stap voor stap maakt het kind kennis met de mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leert hij (of zij) wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema's aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij kan leren denken zoals Growie en hoe hij dit kan inzetten bij het werken aan zijn eigen doelen.

Het WERKBOEK MINDSET bestaat uit 87 pagina's (incl. uitgebreide handleiding met tips, aanvullende ideeën en materialen). Het werkboek is verkrijgbaar in een luxe versie met zwaar 200 grams papier en een fullcolour ringband. Na aanschaf mag het werkboek gekopieerd worden voor eigen gebruik. De kosten zijn € 58,- excl. 6% BTW en verzendkosten. Bestellingen kunnen worden gedaan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van 'werkboek mindset' en de factuur- en verzendgegevens + telefoonnummer. Na bestelling ontvang je de factuur via e-mail en het werkboek via de post.

Bekijk HIER een demo-versie van het werkboek en de handleiding.

***

Het Talentenlab verzorgt onder andere keynotes, workshops, studiedagen en ouderavonden over mindset. De precieze inhoud wordt afgestemd op de deelnemers en varieert van basiskennis over mindset tot praktische begeleidingsadviezen voor de dagelijkse praktijk (thuis, op school of tijdens individuele begeleiding). Neem voor boekingen contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.